Producten, wij zijn dealer van:

CLAAS
Kaweco
Amazone
McHale
MeClean
BvL Van Lengerich

Tevens kunnen wij u een zeer breed assortiment onderdelen bieden. Wij hebben goede contacten met Overum ploegen en Kongskilde grondbewerking en zaaimachines.

CLAAS

Als leidende fabrikant van oogstmachines weet CLAAS als geen ander waarop het aankomt in de moderne landbouw. Optimaal comfort, flexibiliteit en intelligente technologieën, dat zijn de beslissende factoren die het verschil maken.

Kaweco

Kaweco levert een breed pakket aan bemesters voor gras- en bouwland. Ook voor mesttransport biedt Kaweco transporttanken in diverse maten. Daarnaast is Kaweco zeer bekend door de silage transporttechniek en de dubbeldoelwagen.

Amazone

Van grondbewerking tot een oogstklaar product, dat is het werkgebied van Amazone. De meest bekende producten zijn de kunstmeststrooiers, zowel gedragen als getrokken en de zaaimachines, waaronder pneumaten en preciziezaaimachines. Daarnaast bouwt Amazone een enorm pakket aan grondbewerkingsmachines en machines voor gewasverzorging.

McHale

McHale is de marktleider met betrekking tot de capaciteitswikkelaar voor grote vierkante balen. Ook voor ronde balenwikkelaars en kuiluithaalapparatuur is McHale een zeer betrouwbaar merk.

MeClean

MeClean is specialist in reinigingsmachines. Onder andere hogedrukreinigers, veegmachines, schrobmachines en stoomreinigers leveren zij tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding.

BvL Van Lengerich

BvL Van Lengerich is gespecialiseerd in voedertechniek. De onderneming stelt zichzelf ten doel dat er voor iedere individuele klant een oplossing is op het gebied van voedertechniek.